DEL

Indholdet du nu skal til at lære er betalt for at virksomheden, der linkes til. Linket er derfor også af betalt karakter.

Overraskende nok skal vi ikke mange generationer tilbage, før vi når til et samfund hvor det var helt normalt, at man ikke børstede tænder, og derfor var der mange som havde en så dårlig hygiejne, at de var nødt til at få gebis i en relativt tidlig alder. Det er derfor at manges bedsteforældre i dag render rundt med kunstige tænder i munden. Dette siger meget om hvor vigtigt, det rent faktisk er, at man opretholder en god mundhygiejne, da man både kan risikere at få en ildelugtende ånde, grimme tænder og miste sine tænder i en tidlig alder. Det er derfor vigtigt at rette sig efter sin tandlæges instrukser og overveje de følgende råd. Find din tandlæge i København her.

Børst tænder to gange om dagen

Den bedste måde at opretholde en god tandhygiejne er som bekendt at børste tænder, og derfor bliver alle danske børn forhåbentligt opdraget med, at de skal børste tænder om morgenen og om aftenen. Dette er vigtigt, da der hele dagen og hele natten kommer nye bakterier i munden som skal børstes væk.

Husk tandtråden

Man har med garanti fået det at vide hos sin tandlæge, at det er vigtigt at bruge tandtråd, men alligevel er der mange som ikke får det gjort. De fleste får det ikke gjort, da det kan være ret så besværligt, men det er nødvendigt, hvis man vil have fat i de bakterier som sætter sig mellem tænderne, hvor tandbørsten ikke kan nå.

Drop cigaretterne

Cigaretter giver ikke bare kræft og hjertekarsygdomme, men de er også enormt dårlige for mundhygiejnen. Hvis man ryger i længere tid, vil ens tænder skifte fra den flotte hvide farve til en ucharmerende gullig farve.

Pas på sodavand og anden syreholdig kost

Syre er noget af det der er mest farligt for ens tænder, og hvis ens kost er meget syreholdig, vil der være større chance for varige skader på tænderne. Dette gælder selvfølgelig især sodavand og slik som også er fyldt med sukker som også beskadiger tænderne.

 

 

EFTERLAD ET SVAR