DEL
gulvkanonen.dk
gulvkanonen.dk

Indholdet du nu skal til at lære er betalt for at virksomheden, der linkes til. Linket er derfor også af betalt karakter.

Rengøring, oprydning og rigeligt med udluftning i hjemmet er nogle af de vigtigste faktorer, hvis du vil mindske risikoen for, at du eller en i din familie udvikler allergi. Trægulvene i huset kan også udskille allergiske stoffer, da træet udvikler sig med tiden. Læs med i artiklen om hvordan gulvet kan være med til at forbedre indeklimaet i huset.

Der findes mange syndere i hjemmet, som kan gøre det svært at vinde kampen med stoppet næse, hosten, nysen og udslæt. Astma-allergi Danmark, siger at allergi forebyggelse grundlæggende handler om at, vi som danskere tænker mere over hvilke tilgange vi har til allergi i hjemmet. Helt basale ting som rengøring og oprydning er nogle af de største faktor som, som kan medføre til at allergiske reaktioner opstår. Store bunker af støv eller rod er med til at pollen og husstøvmider kan gennem sig i. En god simple ting for at så et bedre indeklima er at lufte ud et par gange om dagen. På den måde bliver luften udrenset og luftfugtigheden i boligen bliver holdt nede og dermed minimere husstøvmider, som primært lever af fugt.

Hold gulvene rene

Ved en regørning 2 til 3 gangen om ugen undgår man, støv og bunker at skidt ophober sig. Hvis dine gulve er af ældre dato, kan en gulvafslibning hjælpe på at vedligeholdelsesdele gøres nemmere. Støv og skidt har nemmere ved at sætte sig fast i gulvet, og dermed udvikle allergi. En god idé er at investere i et hygrometer, som måler luftfugtigheden i huset. På den måde kan du holde øje med om huset indeklima og vurdere om det er godt eller om i bør lufte mere ud. Luftfugtigheden i hjemmet bør være under 45 procent. Hvis luftfugtigheden er over, kan det altså på sigt udvikle sig til allergi, for alle familiens medlemmer, og skabe vejrtrækningsproblemer.