DEL

Indholdet du nu skal til at lære er betalt for at virksomheden, der linkes til. Linket er derfor også af betalt karakter.

De fleste er klar over, at det er usundt at ryge. Det kan dog være svært at stoppe med cigaretterne. Alligevel kan det dog lade sig gøre. Her får du et par gode råd til, hvordan du effektivt lægger cigaretterne på hylden.

#1: Brug en e-cigaret som substitut

Hvis du har meget svært ved at lægge cigaretterne på hylden, kan det være en god idé at benytte dig af hjælpemidler. Hvis ikke nikotintyggegummi er nok, kan en e-cigaret i mange tilfælde hjælpe dig til at stoppe med at ryge. Det er dog ikke noget, vi anbefaler, du skal bruge permanent, men den er et rigtig godt substitut til de almindelige cigaretter. Du bør du stille og roligt trappe ned, så du ikke ender med at være afhængig af e-cigaretten. Du kan købe e-juice her.

#2: Motion hjælper

Det kan virke uoverskueligt at begynde at dyrke motion, samtidig med at du skal stoppe med at ryge. Det er dog ikke så slemt, som det lyder, for du får meget mere overskud i hverdagen, hvilket igen betyder, at du får mere overskud til at holde dit rygestop ved lige.

Samtidig kommer du til at få mere energi, og derfor har du også mere krudt, der skal brændes af, så hvorfor ikke bruge det på at løbe en tur? Når du løber, frigives der serotonin, der er hjernens belønningsstof. Det samme stof, der frigives når du tænder en cigaret.

#3: Få professionel hjælp

Du skal endelig søge hjælp, hvis ikke du kan klare dit rygestop på egen hånd. Der findes en rygestopslinje, du kan ringe til, men der er også mange andre muligheder. Ligeledes er der udviklet mange apps både til Android og iOS-enheder, som du kan downloade, hvorefter de vil hjælpe dig med at stoppe eller holde dit rygestop ved lige. Smart, og de fleste apps koster ingenting.

 

EFTERLAD ET SVAR