DEL

Indholdet du nu skal til at lære er betalt for at virksomheden, der linkes til. Linket er derfor også af betalt karakter.

Der er mange danskere der har en sundhedsforsikring, men det er langt fra alle, der rent faktisk er klar over, hvad den dækker. De fleste tænker på den som noget, der dækker kiropraktor, fysioterapi og lignende, hvis man kommer ud for en arbejdsulykke eller hvis man bliver slidt på grund af dårlige arbejdsstillinger eller lignende.

I dag ved de fleste godt at sundhed ikke kun handler om det fysiske, men i høj grad også er noget psykisk. En sund krop er kun så sund som sindet også er. Det er dog langt fra alle der er klar over, at der i deres sundhedsforsikring i de fleste tilfælde også er muligheden for at komme til psykolog. Det er meget forskelligt hvordan dækningen er, men en typisk sundhedsforsikring dækker mellem 8-12 psykologsamtaler.

Der er mange, der kan finde på at skyde tanken om psykolog væk, da de ikke mener, at de har råd til det. Selvom man måske lider af en begyndende depression, døjer med lavt selvværd eller lignende så er der mange, der ikke gør mere ved det. Der er også den mulighed, at man går og tumler med nogle ting, men ikke helt ved hvad det er. I sådanne tilfælde, kan det være en rigtig god ide at kontakte en psykolog og tage en snak. Hvorvidt du har så rent faktisk har brug for yderligere samtaler, ville denne indledende snak kunne redegøre for.

Skulle det vise sig, at du kunne have gavn af at komme i et forløb, kan du altså få dette betalt gennem din sygeforsikring. I nogle tilfælde har disse forsikringer deres egne psykolog tilknyttet, du har altid mulighed for at vælge selvvalgt psykolog, så du kan komme til en du føler sig tryg hos, eller en der passer dig godt geografisk.