DEL

Indholdet du nu skal til at lære er betalt for at virksomheden, der linkes til. Linket er derfor også af betalt karakter.

En arbejdsskade er aldrig noget man håber på at få. Man kan få arbejdsskader i nærmest alle brancher og i nyere tid er det oftest stress at folk bliver ramt af som arbejdsrelaterede sygdom. En fysisk arbejdsskade kan gøre dig ude af stand til at passe dit arbejde i længere perioder og derfor vil det være en uheldig situation for både dig og den virksomhed du er ansat ved.

Der er dog en række ting du kan gøre for at undgå potentielle arbejdsskader

Hav tilstrækkeligt med personale

Som nævnt så er stress en af de mest populære arbejdsskader i dag og derfor er det vigtigt at der er nok personalle til at sikre at det nuværende personale ikke bliver overbelastet og bliver nød til at sygemelde sig med stress. Er du ikke selv chef, så er det vigtigt at sige til din leder hvis dig og dine kollegaer føler i mangler en ekstra mand og at opgaverne pt er for mange til at i kan følge med.

Hav retningslinjer

Der sker selvfølgelig også mere fysiske arbejdsskader på virksomheder der arbejder mere fysisk som f.eks. de mere klassiske håndværkerfag. Her er det vigtigt at have klare retningslinjer for hvordan man håndtere farlige situationer så man kan undgå at komme til skade. Hvis der alligevel er sket en arbejdsskade på dig, så er det vigtigt at du tager kontakt til en erstatningsadvokat så du kan få klarlagt din rettigheder og muligheder.

Uddannelse er vejen frem

Hvis du kan tage et initiativ overfor cheferne for at de skal bruge flere ressourcer på at uddanne dig og dine kollega i den potentielle risici der er forbundet med jeres arbejde, så vil i alle være klogere meget hurtigt. På den måde vil i kunne arbejde bedre og mere sikkert når jeres viden om håndtering er langt større. Det vil også have en effekt på bundlinjen