DEL

Indholdet du nu skal til at lære er betalt for at virksomheden, der linkes til. Linket er derfor også af betalt karakter.

Når man snakker om sundhed, er det ofte motion og madvaner, der bliver snakket om. Men det er jo slet ikke det eneste, der betyder noget. Langt fra. Sundhed handler også om det, der foregår indeni, altså det mentale og sindet. Har man det ikke godt mentalt, af den ene eller anden grund, er det altså nær umuligt at have et helt sundt liv.

Stress og overtænkning er et stort problem

Stress er desværre noget mange oplever, enten flere gange eller i lange perioder. Det er meget svært at holde sunde vaner i hverdagen, hvis man er stresses. Stress gør det så svært at få sovet ordentlig om natten, og det er jo en af de meget vigtige ting i dit liv, som også omhandler din sundhed. Uden ordentlig søvn, vil du være træt hele tiden, sulten selvom du har spist nok, irriteret og på ingen måde motiveret. Derfor er stress noget, du helst skal undgå, så du kan blive ved med at være sund og rask. Heldigvis kan du få hjælp på mange måder, om det er en psykolog eller en pause fra alt.

Noget mange andre også går igennem, er overtænkning. Overtænkning går jo ud på, at man tænker over tingene alt for meget, at man konstant bekymre sig om et eller andet. Hvis man hele tiden bekymre sig om, det man har lavet, egentlig er godt nok, så er det svært at have nogle form for selvtillid. Det er virkelig vigtigt for os mennesker at have en tro til os selv. Hvis ikke vi har det, vil vi give op, og sige på forhånd, at det kan vi ikke. Læs om et liv uden bekymringer og tankemylder, så du kan få det bedre, og fokusere mere at have det godt.

Det er okay at fokusere på det mentale før alt det andet

Det er ikke altid nemt at have et sundt liv. Specielt ikke for dig, som har det svært mentalt. Selvom motion og sunde madvaner er rigtig vigtigt for vores sundhed, er det altså ikke det første du skal gå op i. Det er meget nemmere at fokusere på madvaner og motion, efter du har fået mere overskud. Med stress, bekymringer og overtænkning er det nært umuligt at få sig selv til at bruge tid på ting som motion og lave madplaner med sundt mad.

Så inden du begynder med det, skal du få styr på det mentale. Det er okay at fokusere på det, der foregår inde i hovedet, før alt det andet. Så du skal ikke have det dårligt over, at du ikke træner eller motionere ligesom alle din venner. Det kan man ikke forvente af en, der er så overvældet med alt muligt andet. Få det bedre mentalt, og så vil du helt sikkert få mere motivation til at leve sundere, når det gælder dine madvaner og motion.