DEL

Indholdet du nu skal til at lære er betalt for at virksomheden, der linkes til. Linket er derfor også af betalt karakter.

Kunne du godt tænke dig at få en lidt sundere livsstil? Du har måske haft en del måneder, hvor du ikke rigtig har fået motion, og hvor du har spist, hvad du havde lyst til fremfor lige at tænke lidt over, hvad kroppen rent faktisk har brug for?

Man får rigtig mange ting ud af at spise sundt til hverdag – man vil kunne mærke det på både krop og sind. Så hvis du gerne vil blive bedre til at spise sundt til hverdag, kan du få lidt inspiration her.

Sørg for altid at have sund mad i køleskabet

At spise sundt handler i høj grad om at have en masse sund mad i køleskabet og i skabe og skuffer. Hvis du har en masse slik og snacks derhjemme, så er det også svært at holde sig fra det. Hvis du ikke har den slags usunde snacks, men derimod har en masse gulerodsstave, knækbrød og lignende, så vil det jo være det, som du spiser, hvis du er lidt småsulten.

Så få dig et godt køleskab, som primært indeholder en masse sunde råvarer – så vil du også blive bedre til at spise sundt.

Spis varieret

Hvis man skal spise sundt, så handler det i høj grad om at spise varieret – det betyder ikke, at du skal veksle mellem chips og slik, men derimod at du skal spise en blanding af alle de ting, som anbefales i en sund kost – eksempelvis grøntsager, frugt, kerner osv.

Det kan eksempelvis være, at du en dag tager fat i din pålægsmaskine og laver lækre smørrebrød – og så er der måske en anden dag, hvor frokosten består af en lækker salat. Det handler i bund og grund bare om at spise alle de ting, som er gode for kroppen.