DEL

Indholdet du nu skal til at lære er betalt for at virksomheden, der linkes til. Linket er derfor også af betalt karakter.

De fleste par foretrækker p-piller frem for kondomer. Det er dog ikke altid den bedste løsning. Her får du 5 gode grunde til, at du bør bruge kondom, når du dyrker sex.

#1: Du beskytter dig selv mod graviditet

Hvis du ikke ønsker at blive gravid, er det en god idé at beskytte dig. Kondomer er 99,99% sikre, så hvis du vil undgå at blive gravid, er det en god idé at anvende kondom.

#2: Kondomer kan du have med overalt

Hvis du skulle møde en potentiel sexpartner, du har lyst til at dyrke sex med, er det en god idé altid at have kondom på dig – og de er lette at have med i lommen. Ellers kan de fås i den lokale døgner.

#3: Du er beskyttet mod kønssygdomme

Når du dyrker sex, har du risiko for at få kønssygdomme. DEt gælder dog ikke, hvis du anvender kondom. Får du en kønssygdom, kan det have indflydelse for dit sexliv, og det kan koste dig muligheden for at få børn.

#4: Du kan føle dig tryg

Hvis du tror, at du er i risikozonen for at få en kønssygdom eller blive gravid, kan du ikke føle dig tryg, når du dyrker sex – og det kan påvirke din lyst.

#5: Kondomer kan gøre dit sexliv sjovere

Kondomer fås i mange forskellige former og farver, og det kan være med til at gøre nydelsen større for dig. Hvorfor ikke bruge dem aktivt som sexlegetøj, i stedet for en sur pligt? Det er med til at pifte dit sexliv op, og der findes mange forskellige kondomer, som I kan bruge.

Hvis du ikke synes, det er så fedt at købe kondomer i en butik, kan du se et udvalg af kondomer her, som du kan køber over nettet. Så slipper du ned for at gå ned i dit lokale supermarked, når du skal have kondomer.