DEL

Indholdet du nu skal til at lære er betalt for at virksomheden, der linkes til. Linket er derfor også af betalt karakter.

Det bringer en masse gode ting med, når du sørger for at holde dig aktiv hver dag. Du oplever, at du får mere overskud og energi. Desuden giver det en generelt rarere følelse i din krop, når du dyrker motion regelmæssigt.

Men hvordan gør du nemt motion til en større del af din hverdag?

Hold dig i gang når du går på arbejde

Hvis du har et arbejde, så bruger du garanteret rigtig meget af din tid der. Derfor er det også oplagt på en eller anden måde at implementere noget bevægelse og motion, når du er på arbejde. Hvis du f.eks. sidder meget ned på et kontor i løbet af en dag, så er det ikke umiddelbart særlig nemt at implementere bevægelse.

Dog er det faktisk nemmere, end du garanteret tror. Der findes nemlig specielle træningsmaskiner, der bliver lavet specifikt til kontorer. Det er maskiner, der gør det muligt for dig at bevæge dig, samtidig med du sidder ved din computer. Hold dig aktiv på kontoret med Bevægelseskonceptet.

Skriv motion ind i din kalender

Når du er dårlig til at motionere til daglig, så er det som regel ikke fordi, du ikke har tid. Det er nærmere fordi, du ikke prioriterer din tid korrekt. Hvis du begynder at skrive i din kalender, hvornår du skal motionere, så er du mere tilbøjelig til at gøre det. Det kræver ikke ret meget af dig, men det er en rigtig god måde at gøre det på.

Gå en tur hver dag

Motion behøver ikke altid være noget, der er hårdt, og som får dig til at svede. Hvis du f.eks. går en tur hver dag, så er det også en sund og god vane. Det behøver ikke altid at være en lang gåtur, for det vigtigste er, at du kommer afsted.