DEL

Indholdet du nu skal til at lære er betalt for at virksomheden, der linkes til. Linket er derfor også af betalt karakter.

Vores hår er en del af vores identitet og har derfor også stor betydning for, hvordan vi oplever vores udseende. Er dit hår skadet, kan det fremstå slidt, tyndt og kruset – og det ønsker vi ikke. Skadet hår kan skyldes adskillige faktorer, men der findes heldigvis et par gode råd til, hvordan du kan få et sundere hår.

Skru ned for kemiske behandlinger

Får du ofte farvet, bleget eller permantentet dit hår hos frisøren? Så kan det være årsagen til, at dit hår er skadet. Kemiske behandlinger slider nemlig ekstremt meget på håret, da det trækker proteinerne ud af håret, hvilket får det til at fremstå tørt og mat.

Når skaden er sket, er det afgørende, at du benytter de rette produkter til igen at opnå et sundt hår. Køb kerastase resistance, der har til formål at give fugt, pleje og næring til slidt, skadet og svækket hår.

Supplér med nyttige vitaminer

Oplever du, at dit hår er tyndere, end det plejer at være, eller fremstår dit hår ekstremt ødelagt uden nogen særlig grund? Så kan det skyldes vitamin- eller mineralunderskud. Dit hår er nemlig også afhængig af et optimalt vitamin- og mineralniveau. Du kan tage kontakt til din læge og få foretaget en blodprøve for at kortlægge, hvorvidt du mangler nogle vitaminer eller mineraler i din krop, der kan være årsagen til dit skadede hår.

Undgå at benytte redskaber til varmestyling

Der er ingen tvivl om, at varmestyling er den helt store syndere, når det kommer til skadet hår. Vil du gerne genopbygge dit hår og gøre det sundt igen, så kræver det først og fremmest, at du er villig til at skrue ned for brugen af redskaber såsom føntørre, glattejern og krøllejern, der alle sammen har det til fælles, at de belaster dit hår grundet de høje temperaturer.