DEL

Indholdet du nu skal til at lære er betalt for at virksomheden, der linkes til. Linket er derfor også af betalt karakter.

Er du i tvivl om, hvad du skal gøre for at holde tænderne pæne og sunde, så får du herunder et par gode råd, du bør følge.

De fleste mennesker drømmer om et Colgate-smil, eller i det mindste bare et sæt tænder, der ikke er gule. Det kan dog være svært, hvis man er glad for rødvin, søde sager og en masse af de andre ting, der gør livet lidt sjovere. Her får du et par gode råd til, hvad du kan gøre for at holde en god tandhygiejne.

Børst dine tænder morgen og aften

Hvis du vil have det bedste udgangspunkt for flotte tænder, så bliver du nødt til at børste dine tænder to gange om dagen; om morgenen, når du er stået op, og om aftenen, inden du går i seng.

Vær desuden opmærksom på, at du absolut ikke må børste dine tænder, efter du har drukket cola, juice, spist frugt eller andre syreholdige spise- eller drikkevarer.

Husk tandlægen

Det er enormt vigtigt, at du husker at gå til tandlægen, når du får en indkaldelse. For det første stopper de med at indkalde dig, hvis du ikke møder op til dine aftaler. Det betyder, at du selv skal tage kontakt — og hvis du ikke er mødt op, er det ofte, fordi du ikke er vild med at gå til tandlægen.

Er du ikke det, er der stor sandsynlighed for, at du heller kommer selv kontakter tandlægen. Er du flyttet by og har endnu ikke fundet en tandlæge, så find en ny tandlæge her.

Skyl din mund med vand, når du har fået syreholdige sager

Modsat hvad mange tror, så er det ikke en god idé at børste dine tænder umiddelbart efter, du har drukket sodavand, juice eller andre søde sager. Det gør blot skaden værre, så derfor anbefaler vi, at du skyller din mund med vand, når du har drukket syreholdige drikkevarer.