DEL
Kvinde i yogatøj
Kvinde i yogatøj

Indholdet du nu skal til at lære er betalt for at virksomheden, der linkes til. Linket er derfor også af betalt karakter.

At dyrke motion er sundt, det ved de fleste. Men for nogen kan det også være forbundet med stort ubehag efterfølgende, når man skal restituere. Især i takt med at man kommer op i alderen, kan dette begynde at tage længere tid. Der findes dog også muligheder for at skyde genvej til en lidt hurtigere restitution. Metoden har længe været brugt at professionelle atleter og sportsudøvere på et højt plan. Det er dog ikke længere forbeholdt disse, og priserne er nu på et niveau, hvor der er flere der kan være med.

Metoden hedder kompresseions eller massagestøvler. Det kan være du har set nogle sportsfolk der sidder med dem på benene. Det ligner noget fra en science fiction film, men det er det ikke, selvom der er en vis portion videnskab inde over. Disse kompressionsmaskiner kan købes af private, og selvom de ikke er helt billige, så er de nu på et niveau, hvor der er mange, der kan være med.

Udover at det var noget atleter brugt, så fandt man dem også på hospitaler og klinikker, da de også kan anvendes i forbindelse med gigtbehandling, kredsløbssygdomme og lignende, men nu er de altså også kommet ind i de private hjem. Hvis man vil have fat i dem på grund af sundhedsmæssige årsager, der forringer ens livskvalitet er det sågar muligt at får dem bevilliget, uden at skulle betale for dem.

At man ønsker at restituere hurtigere og yde bedre i forhold til ens motions og aktivitetsniveau, går dog ikke ind under dette. Så hvis dette er formålet, må du selv punge ud, men det er prisen værd i forhold til at undgå store smerter og ømhed i benene dagene efter man har trænet.