DEL

Indholdet du nu skal til at lære er betalt for at virksomheden, der linkes til. Linket er derfor også af betalt karakter.

Synes du at du er begyndt at blive lidt for doven, både når det kommer til mad og motion. Det er dejligt at ligge i sengen med en lækker pizza fra det lokale pizzeria, men hvis det bliver til en vane, at du gør den slags, kan du heller ikke regner med, at formen forbliver den samme.

Så hvis man gerne vil holde sig sund, er der nogle forskellige ting, man kan gøre, som desværre ikke indebærer at spise pizza hver aften. Se mere om det lige herunder, hvis du er interesseret i en sundere livsstil.

Træn med en squat rack

Hvis du gerne vil holde dig sund, er det en rigtig god at dyrke den anbefalede motion – og gerne mere. Man bliver glad af at være fysisk aktiv, og der er faktisk så mange måder at gøre det på, at der helt sikkert er en eller anden form for motion, som tiltrækker dig.

Hvis du er til styrketræning, kan du eksempelvis købe din egen squat rack, som du kan have til at stå i dit hjemmelavede fitness center. Så find her en god og billig squat rack, hvis du tænker, at styrketræning er den form for motion, som siger dig mest.

Sund kost!

En sund livsstil indebærer selvfølgelig også en sund og varieret kost. Her skal de små usunde mellemmåltider gerne udeblive, og her kan du jo i stedet slukke sulten med et lækkert stykke knækbrød og et æble i stedet for en mælkesnitte.

Men selvom du skal huske at spise sundt og varieret, kan der selvfølgelig også være nogle små ups’ere. Klik eksempelvis her hvis du gerne vil spise en lækker omgang amerikanske pandekager på din cheat day. En cheat day eller to er nemlig okay, hvis du overordnet set holder dig til den sunde og varierede kost.