DEL

Indholdet du nu skal til at lære er betalt for at virksomheden, der linkes til. Linket er derfor også af betalt karakter.

Der er rigtig mange af os som undervurderer hvor godt det er for os at få en god nats søvn, og derfor ender vi med at gå meget senere i seng end hvad der er godt for os. Men det er ikke kun mængden af søvn som har noget at sige, men det har også en masse af gøre med kvaliteten af ens søvn. Det er nemlig ideelt at være i dyb søvn så længe som muligt, men dette kan være svært at opnå, hvis man ikke forbereder sig ordentligt. Herunder findes der 4 gode råd til hvordan, man får en god nattesøvn.

Fjern eller sluk mobilen

Der er intet mere forstyrrende når man skal sove end en mobiltelefon som bliver ved med at modtage beskeder, og selvom man ikke får nogle beskeder, så er ens underbevidsthed klar til at vågne, når man får en. Derfor bør man slukke eller fjerne sin telefon, så ens underbevidsthed kan slappe helt af.   

Rul rullegardinet ned

For at få de allerbedste forudsætninger for en god nats søvn, så er det vigtigt, at ens værelse er så mørkt som muligt. Dette kan dog være svært at opnå, hvis man fx bor i byen, hvor gadelamperne lyser ind af vinduerne. Det kan derfor være smart at anskaffe sig et gardin som holder så meget lys ud som muligt. Find dine gardiner her.

Få en ordentlig seng

Den måske mest logiske grund til dårlig søvn er selvfølgelig sengen. Det er nemlig meget vigtigt, at man har en seng som passer til ens vægt, længde og bredte, så man kan sove frit uden at begrænse sig. Derudover skal underlaget selvfølgelig også være behageligt.

Benyt ørepropper

Dette er selvfølgelig ikke optimalt, da det ikke umiddelbart føles rart, men hvis man bor et sted, hvor der kan være larm om natten, er det ørepropperne en ganske udmærket løsning.