DEL

Indholdet du nu skal til at lære er betalt for at virksomheden, der linkes til. Linket er derfor også af betalt karakter.

I en travl hverdag med børn, arbejde og huslige pligter, der skal ordnes, kan det være svært at finde tid til sig selv og prioritere motion og træning. Men det behøves slet ikke at være så svært. I denne guide får du et par gode tips og tricks til, hvordan du få bevæget dig mere i løbet af din dagligdag.

Sælg bilen og køb en cykel

Bor du i gå- eller cykelafstand fra dit arbejde? Så er det værd at overveje at sælge din bil og købe en cykel i stedet. Foruden at det i høj grad gavner miljøet, så sparer du penge, og du får motion ind i din hverdag ved at gå eller cykle. Står du pludselig og skal bruge en bil til det ene eller det andet, er der altid mulighed for at leje en bil i en kortere periode. Du kan læse mere om biludlejning her: https://migogkbh.dk/biludlejning/.

Tag trappen fremfor elevatoren

Elevatoren er det nemme valg, som mange af os går med, når vi står overfor valget: Trappen eller elevatoren. Men ved at tage trappen fremfor elevatoren hver gang, så får du bevæget dig så meget mere i løbet af en uge. Det er især de små ting, der gør en stor forskel i det store hele – og disse nemme tiltag er til at overskue.

Lad børnene tage del i din træning

Finder du det svært at nå en træning, fordi dine børn skal passes og underholdes imens? Hvorfor så ikke lade dem deltage, når du skal træne? Hvis du træner derhjemme på stuegulvet, så er det bare et spørgsmål om at finde på noget, som de vil synes om at være med til. Det kan eksempelvis være en dansetræning på fjernsynet eller en omgang fodbold i haven – alle kneb gælder!