DEL
istol.dk
istol.dk

Indholdet du nu skal til at lære er betalt for at virksomheden, der linkes til. Linket er derfor også af betalt karakter.

Når man har en virksomhed, så er det vigtigt, at man er god til at motivere sine medarbejdere. Hvis de er glade, så er de typisk villige til at arbejdere hårdere. Hvis du gerne vil have arbejdsindsatsen op, så kan du starte med at kigge på kontorindretningen. Tit så kan man faktisk øge arbejdsmoralen ved at forbedre kontorindretningen.

Lukket eller åbent plan

Når man indretter et kontor, så er det typisk disse 2 plan, som man vælger mellem. Det lukkede plan, hvor hver person sidder i en aflukning giver privatliv, hvilket er noget som mange værdsætter, når de skal arbejde i større arbejdsmiljøer. Det kan dog være svært at lave et lyst arbejdsområde med et lukket plan, da det naturlige lys har svært ved at rejse rundt. Hvis du ikke har så mange medarbejdere, så kan det være en god ide at vælge et mere åbent plan. Her sidder folk uden vægge om hinanden, hvilket gør det nemmere for dine medarbejdere at arbejde sammen, hvilket også kan have sine fordele.

Sørg for ergonomiske arbejdspladser

Dine medarbejders velvære bør være første prioritet, når du har et firma. De er hele virksomhedens motor, så det er vigtigt, at de har det godt. Noget af det mest væsentlige at kigge på, hvis du vil øge deres velvære, er deres skrivebord. De sidder her i flere timer om dagen, så det er vigtigt, at de sidder godt. For at alle kan sidde bedst muligt, så kan det være en god ide at investere i hæve-sænke-borde, så de kan indstille bordhøjden. Derudover er det vigtigt med gode kontorstole, det er nemlig godt for din sundhed. Hvis du vil have flotte og stilrene kontormøbler, så er Herman Millers stole et godt bud – her er Aeron modellen især populær. Køb en Aeron chair her.