DEL
telepristjek.dk
telepristjek.dk

Indholdet du nu skal til at lære er betalt for at virksomheden, der linkes til. Linket er derfor også af betalt karakter.

Danskerne er bidt af en løbe epidemi, hvilket må siges at være meget positivt. Et af danskernes vigtigste redskaber til løb, er mobiltelefonen. Muligheden for at tracke din løbetur via gps, holde øje med din gennemsnitsfart, og efterfølge analyse på dine ture, giver løberen et hav af muligheder. Det ikke kun de små korte løbeture, danskerne er ude på. Både længere løb, som marathon og halvmarathon er blevet utrolig populært blandt danskere. Derudover kan vi i danskere prale af at vi har verdens største motionsløb, DHL-stafetten, og et af verdens ældste motionsløb, Eremitageløbet.

Gode apps til løb

Der findes et utal af løbe apps til telefonen. De fleste apps kan fungere på de fleste telefoner, dog skal telefonen blive langsom, når den skal køre både musik, løbeprogram og gps. På en ny telefon, med en hurtigere processor, fungerer det hele perfekt, men der ikke nogen grund til at investere i et dyrt abonnement, hvis det primære formål med telefonen er at løbe, så kan du lige så godt vælge det billigste abonnement

Endomondo
En af de mest populære løbe apps er uden tvivl danske Endomondo, som sidste år blev solgt til det amerikanske brand Under Armour. Firmaet købte løbe appen til et tre ciftet milionbeløb. Under Armour, er ikke voldsomt kendt i Danmark, men i USA er det et kæmpe stort brand, inden for amerikansk football og generelt sports i USA. Under Armour er førende indenfor innovativt sportsbeklædning og sportssko. Det blev grundlagt i 1996 og omsætter i dag for, hvad der svarer til 20 milliarder danske kroner.

Help2Run
Et andet kendt løbeprogram til mobiltelefonen er Help2Run. Programmet fungere som din personlige løbetræner og du kan lægge dit personlige programmer. F.eks. er der et program som tager dig fra 5 km og helt op til et marathon. Du angiver hvilket stadie du er på nu, og ud fra alder, vægt og målsætning lægger dit program.

Muligheder med løbe apps er mange, her er listet 2 som er rigtig brugbare, med den rette telefon.