DEL
løb med acunova
løb med acunova

Indholdet du nu skal til at lære er betalt for at virksomheden, der linkes til. Linket er derfor også af betalt karakter.

Vores sundhed i dag spiller en stor faktor i for samfundet. Med den stressede hverdag en børnefamilie ligger for dagen, bliver det tit de nemme løsninger til madpakken og til aftensmaden. Den hurtige mad sætter sine spor på vores helbred, og derfor er det vigtig vi få motioneret tilstrækkelig. Løb er en af de mest enkelte motionsformer og på sammen tid en af de bedste. Læs med her, om hvordan løb kan forbedre din almene sundhed.

Løb er absolut en af de bedste og mest effektive former for motion, hvis du ønsker at forbedre din sundhed. Vores ben bliver hver eneste dag udsat for enorme belastninger og det er derfor vigtig at de styrkes. Når de store benmuskler skal bære dig, kræver det en del ilt og der pumpes mere blod rundt i kroppen, hvilket igen sætter hjertet i sving. Lige præcis denne udfordring af din krops kredsløb, med hjertet som den helt store arbejder, er forklaringen på at du med din løbetræning kan opbygge en fantastisk kondition, som er vigtigt for din sundhed.

Undgå skinnebensbetændelse ved løb

Hvis du går i gang med at løbetræne, kan du med fordel kan skiftes til mere løbevenligt tøj såsom svedundertrøje, tights og windbreakers. Herved holder man varmen, og når man begynder at svede, er det ikke nær så ubehageligt, da det svedtransporterende tøj absorberer sveden på. En ting som er meget vigtigt at have til løbesættet, er kompressionsstrømper, som kan være med til at forhindre skinnebensbetændelse.

Specielt det våde og kolde efterår og vinteren stiller store krav om ordentlig påklædning, hvis du vil have en god løbeoplevelse. Selvom det som udgangspunkt er harmløst at blive gennemblødt af en regnbyge eller mærke frosten bide en smule i fingrene, så er det med til at forringe løbe oplevelsen. Skader opstår oftest i kulde og pga. at man ikke varmer ordenligt op. Det er lang fra farligt at starte op på løbetræning, det handler bare om at tage sine forholdsregler.

DEL
Næste artikelLøb med din mobil