DEL

Indholdet du nu skal til at lære er betalt for at virksomheden, der linkes til. Linket er derfor også af betalt karakter.

 

Smartphonen, mobiltelefonen som vi kender den i dag, er efterhånden blevet hvermandseje. Når du køber en smartphone, får du samtidig adgang til en masse små programmer, der kaldes for apps. Disse kan hjælpe dig med alt mellem himmel og jord. Her får du et par gode råd til, hvordan du finder apps, der kan hjælpe dig med at forbedre din sundhed.

Brug mobilen fornuftigt

I stedet for at sidde med din telefon i hånden hele tiden og surfe Facebook og andre sociale medier, kan telefonen faktisk bruges til at forbedre din sundhed. For du ved det jo egentlig godt. Du skal bruge 30 minutter om dagen på motion, og du må ikke drikke over syv genstande om ugen. I hvert fald ikke hvis du er kvinde. Og så skal du huske alle de andre, mange sundhedsprincipper og rutiner.

Jævnligt bliver vi mindet om, hvad vi skal gøre for for at omlægge din livsstil til det bedre. Derfor får du et par gode råd til, hvilke apps, du skal hente, hvis du gerne vil have et lidt bedre helbred. De kræver, at du har en smartphone. Sammenlign mobilpriser for at finde den billigste telefon.

#1: Sundhed

Dette er ikke en app, du skal downloade, men blot aktivere. Når det er gjort, kan du holde øje med hvor mange skridt, du tager, i løbet af en dag. Det er effektivt, fordi du på den måde bliver mindet om, når du har taget for lidt skridt, og det kan godt prikke lidt til samvittigheden.

#2: Endomondo

Den anden app, vi her vil anbefale, er den danskudviklede app Endomondo. Den er rigtig god, og hvis du dyrker motion, fordi den kan tracke, hvor langt du løber. Det er effektivt, og samtidig kan du få din telefon til at læse op, når du eksempelvis har rundt én kilometer — og så videre, når du når længere. Det virker motiverende, og det er både fedt og praktisk, at du ikke skal tage din telefon op af lommen for at se, hvor langt du er nået.