DEL

Indholdet du nu skal til at lære er betalt for at virksomheden, der linkes til. Linket er derfor også af betalt karakter.

Det sidste års tid har været en byrde for rigtig mange mennesker, og tanken om at skulle tilbage til en forholdsvis almindelig hverdag kan være tung for mange. Det kan også være at man længe har gået og holdt nogle mentale lidelser for sig selv i lang tid, og har sat sig for at finde professionel hjælp. Lige meget om man har komplekse sindslidelser, eller om man går igennem mere almindelig tristhed, så er det relevant at finde hjælp til at komme igennem det.

Online professionel hjælp til det som kan være svært

Mange ting er foregået online det sidste års tid, og det kan på nogle måder være fordelagtigt at mange institutioner er blevet dygtige til at holde møder online. Har du brug for online konsultation hos en psykolog eller samtaleterapeut, så kan du sagtens vælge at holde nogle af samtalerne eller aftalerne online. For nogle mennesker kan det være tryggere at mødes første gang online, og måske derefter gå til samtaler hvor man møder op. Online konsultation og online behandling kan sagtens være lige så effektiv som konsultationer hvor du møder op fysisk, og det handler mest af alt om at vælge det som man føler sig komfortabel med.

Ting man selv kan gøre for at holde sig sund

Det er klart at nogle problemer kræver professionel hjælp for at blive løst, og der findes nogle ting som man selv kan gøre for at holde det mentale helbred sundt over længere tid. Find først og fremmest online konsultation, og få snakket de svære ting igennem med en professionel. Det er vigtigt at sætte grænser, og det kan for eksempel være i forhold til hvor meget man arbejder. Når man skal tilbage til hverdagen efter både pandemien og sommerferien, kan det være svært at skulle kastes direkte ind i arbejdslivet igen. Prioriter dit mentale helbred, og gå hverdagen i møde på en sund og tryg måde.