DEL
Jagt-Vægtvest-SEAC

Indholdet du nu skal til at lære er betalt for at virksomheden, der linkes til. Linket er derfor også af betalt karakter.

Vil du gerne optimere din træning og få bedre resultater, så er der flere måder, du kan gøre det på. Men en særligt effektiv metode er at investere i en vægtvest, du kan have på, mens du træner. En vægtvest er smart, fordi du kan have den ekstra vægt på kroppen, uden at behøver at bære vægten i hænderne. Det gør blandt andet en sådan vest godt egnet af have på, når du eksempelvis løber, dyrker crossfit eller laver lignende aktiviteter, hvor det er upraktisk at skulle bære den ekstra vægt i hænderne. Vægtvesten kan også bruges, når du eksempelvis dyrker almindelig styrketræning. Læs mere og vestene og hvad de kan nedenfor.

 

Hvad er en vægtvest, og hvad kan den?

En vægtvest er – som navnet antyder – en vest med ekstra vægt indlagt. Vestene fås i mange forskellige varianter og i mange forskellige vægtklasser. Nogle vejer mellem 0,5 og 5 kg, mens andre vejer helt op mod 30 kg. Nogle veste er lavet på en sådan måde, at vægten kan justeres, og man således selv løbende kan bestemme, hvad den skal veje, afhængigt af hvilken form for træning man skal bruge vesten til, og hvor stærk man gradvist bliver.

Vestene fås tilmed i mange forskellige pasformer. Nogle tages på som en traditionel vest, hvor vesten tages på, ligesom man ville gøre med en jakke, og hvor den kan lukkes foran ved hjælp af et spænde eller velcro foran. Andre veste trækkes over hovedet og fastgøres eksempelvis via stropper over mave og bryst. Det ene er ikke nødvendigvis at foretrække frem for det andet generelt set, og hvilket type af vest du skal vælge, vil i høj grad afhænge af, hvad du skal bruge vesten til og dine personlige præferencer.