DEL

Indholdet du nu skal til at lære er betalt for at virksomheden, der linkes til. Linket er derfor også af betalt karakter.

Hvornår går du til lægen? Hvis du er som mennesker er flest så går du først til lægen når noget har gjort ondt et godt stykke tid, måske et par uger.
Jo du har da godt nok haft rimelig ondt i ryggen, men hvem har ikke det, det er jo næsten en folkesygdom i dag.

Og så har du hostet lidt, men det har lige været vinter, og der er vist også noget i omløb.

Beskeden hos lægen er i mange af sådan nogle tilfælde ikke særlig sjov at få, og patienten er kommet alt for sent. Det ses desværre i 8000 tilfælde hvert år at folk dør under et år efter de har fået deres diagnose

Forandringer kan opdages flere år før

Ovenstående scenarie er jo rigtig trist, og et alt for højt tal, når man tager i betragtning at mange forandringer i kroppen, herunder kræftknuder, kunne have været opdaget flere år i forvejen, og helbredt uden større komplikationer.

Men vi går jo ikke til lægen i tide og utide, og desuden sender lægen heller ikke en sund og rask person til udredning for noget som helst.

Du kan heldigvis selv tage dine forholdsregler og derved opdage alvorlige forandringer før det er for sent. Det er dog et aktivt valg du skal tage. Sundhed er ikke noget der kommer af sig selv, så husk at prioriterer det.

Bliv undersøgt på eget initiativ.

Vi bruger hvert år masser af penge på vitaminer, kosttilskud, skønhedsbehandlinger, løbesko, yogatimer og meget mere der skal forbedre vores liv.

Gør det til en naturlig del også at få tjekket dit helbred regelmæssigt, for der kan være skjulte ting du hverken kan se eller mærke.

Man kan f.eks. vælge at få en MR scanning af hele kroppen. Sådan en scanning er et rigtig godt værktøj til at fange forandringer i dine indre organer, i ryg, mave og andre steder på kroppen.

Jeg bliver da ikke syg

Sådan tænker de fleste, og det passer heldigvis også for flertallet. I mange tilfælde vil du kunne forlade undersøgelsen med vished om at du har et godt helbred.

Skulle resultatet dog være noget andet, så har du allerede gjort en kæmpe forskel for dig selv ved at have opdaget denne forandring i tide.

Kort sagt kan en helkrops MR være med til at redde dit liv, læs mere her hvis du også vil passe godt på dig selv.