DEL

Indholdet du nu skal til at lære er betalt for at virksomheden, der linkes til. Linket er derfor også af betalt karakter.

Det er ikke ligegyldigt hvilken shampoo du bruger. Alt efter typen af dit hår, findes der en række forskellige type shampoos, som alle har forskellige virkninger, for det bedste match, skal du have en shampoo der passer til netop din hårtype.

Har du normalt hår, det vil sige hverken tørt eller fedtet hår og har du ingen allergier, kan du bruge stort set hvilken som helst shampoo til formålet.

Det anbefales dog ikke at benytte shampoos baseret på kemikalier, men i stedet brugen af naturlige og organiske shampoos. Inden for dette område, findes der heldigvis masser af forskellige typer shampoos også, så man behøves ikke længere gå på kompromis, når man vil bruge naturlige plejeprodukter til hår og hovedbund.

Fedtet hår

Lider du af fedtet hår, skal du bruge en shampoo til fedtet hår, for at få bugt med udfordringen. En shampoo til fedtet hår, sørger for ikke at fedte håret yderligere og trækker fugten ud, hvilket giver dit hår et meget mere rent look.

Se et stort udvalg af shampoos til fedtet hår her

Sulfatfri shampoo

Er du ligesom så mange andre ikke glad for at bruge sulfater, skal du investere i en sulfatfri shampoo. Der findes masser af denne type shampoos på markedet og du finder blandt andet et stort udvalg af shampoo uden sulfater her.

Pas på dit hår og din hovedbund

Hvis dit hår skal bevares flot og glansfuldt, er det vigtigt, du får behandlet det ordentligt og husk så på, at det ikke er sundt for dit hår at blive vasket hver dag.