DEL

Indholdet du nu skal til at lære er betalt for at virksomheden, der linkes til. Linket er derfor også af betalt karakter.

Med et lammeskind til baby kan du let holde dit barn varmt om vinteren. Babyer kan ikke regulere deres temperatur lige så let som ældre børn og voksne. Derfor skal man som forælder være opmærksom på, om barnet har det for koldt eller varmt. Her kan et lammeskind til babyer være en fordel.

Et varmeregulerende liggeunderlag

Et lammeskind til babyer er et naturligt materiale og eftersom at lam skal kunne ånde gennem pelsen, er uldfibrene naturligt åndbare. Det betyder at skindet også regulerer temperaturen efter hvor varmt det er. Er det eksempelvis for koldt, vil fibrene hjælpe med at holde barnet varmt. Skindet er selvfølgelig også dejlig blødt at ligge på, så din baby kan sagtens tage en lur på det.

Et allergivenligt underlag

Endnu en fordel ved lammeskind er at de er meget allergivenlige. Lammeskind bliver altid behandlet uden skrappe kemikalier, da de netop bliver lavet til mennesker og babyer. Så selvom din baby har følsom hud, kan du roligt lægge barnet på skindet. Et lammeskind har desuden naturlige olier, bedre kendt som lanolin. Disse olier fremkalder heller ikke allergier og de er også med til at gøre skindet vand- og smudsafvisende, hvilket er en kæmpe fordel, når man lægger et lille barn på det. Det gør det meget nemmere at holde skindet rent. Det kan desuden også vaskes, for selvom det er smudsafvisende, kan man ikke helt undgå bakterier.

Miljøvenligt og holdbart tæppe

Da der er tale om et helt naturligt produkt, som ikke kræver meget behandling, er lammeskind et meget miljøvenligt produkt. Kig gerne efter om producenten har den rette certificering for økologisk uld, for at være helt sikker. Passer man godt på skindet, kan det holde mange år, til gavn for både babyer og voksne. Dermed kan et lammeskind hurtigt blive et fornuftigt køb til hjemmet.