DEL

Indholdet du nu skal til at lære er betalt for at virksomheden, der linkes til. Linket er derfor også af betalt karakter.

Green Harmony er en dansk webshop med et stort udvalg af naturlige og økologiske skønhedsprodukter. Du kan finde alt fra hudpleje, parfume, makeup og hårprodukter. Læs videre for at blive klogere på, hvad naturlige produkter kan gøre af underværker for din ydre og indre sundhed.

Til dig der går op i økologi og sundhed

Interesserer du dig for økologi, og går du op i, at dine skønhedsprodukter skal være så naturlige som muligt? Green Harmony forhandler primært naturlig og økologisk hudpleje, men har samtidig et bredt udvalg af makeup, parfumer og hårpleje. Har du sart hud, eller ønsker du blot at undgå for mange unaturlige og unødvendige tilsætningsstoffer, er Green Harmony det perfekte til dig, der vil shoppe de bedste produkter online.

Bredt udvalg af veganske produkter

Er du veganer, eller synes du blot, at der er mange fordele ved veganske produkter? Så kan du med fordel finde de skønhedsprodukter, du har brug for på Green Harmony. Du kan finde en lang række af produkter inden for hudpleje, makeup, hårpleje og kropspleje, hvor du er sikret, at ingen af produkterne er testet på dyr eller tilsat animalske produkter.

Alt til dit indre og ydre velvære

På siden Green Harmony finder du ikke blot produkter til dit ydre. Der findes ligeledes kosttilskud fra blandt andet The Organic Pharmacy, Aronia og MK Olie. Inden for disse mærker finder du lækre olier, hvis formål er at hjælpe dig indefra med et smukt og naturligt ydre.

Invester i din babys sundhed

Babyer og små børn kan ofte have sart hud, og det er derfor nødvendigt at benytte milde og plejende produkter. Køber du dine plejende produkter til dit barn på Green Harmony, risikerer du ikke, at dit barn bliver udsat for produkter med parfume, parbener og andre unaturlige ingredienser, som kan være ekstra hårde mod dit barns hud.