DEL

Indholdet du nu skal til at lære er betalt for at virksomheden, der linkes til. Linket er derfor også af betalt karakter.

Der er mange gode grunde til at få en masse frisk luft. Ikke kun fordi de booster energien, men også fordi det menes at modvirke eksempelvis blodpropper, at man hver dag får masser at vind og frisk luft.

Om sommeren er det lettere for mange, at få masser af frisk luft, da vinduer og døre tit står åbne, og vi generelt tilbringer mere tid udenfor, når temperaturerne er højere og man ikke skal pakke sig så meget ind i varmt tøj. Især hvis man har små børn, er det lettere at komme udenfor.

Men frisk luft er mindst lige så vigtig som vinteren, som alle andre tidspunkter af året. Så hvis du har mindre børn, er det bare at købe en god flyverdragt, og komme ud i den danske gode vinter.

D-Vitamin som er essentiel for kroppens velvære kommer fra sol og dagslys, og derfor er det så vigtigt at komme udenfor, hvis du gerne vil have et sundt liv.

Der findes rent faktisk et udtryk der hedder “Frisk luft gør lægen fattig”, der naturligvis bunder i at mennesker der får meget frisk luft, generelt går mindre til lægen.

Luft ud –  luft ud –  luft ud

En ting som mange har en tendens til at glemme når det er koldt, er at lufte ud i deres hus. Der er mange der tænker, at de lukker alt varmen ud, hvis de lufter ud og laver gennemtræk, men ikke desto mindre er det meget vigtigt for vores sundhed og vores indeklima at det bliver gjort.

Det anbefales generelt at du lufter ud tre gange dagligt med mange åbnevinduer og gennemtræk. Dette kan naturligvis godt være svært at passe ind, men selvom du måske ikke når det tre gange dagligt, så bør du i hvert fald lufte grundigt ud morgen og aften, hvilket giver et langt bedre indeklima.