DEL

Indholdet du nu skal til at lære er betalt for at virksomheden, der linkes til. Linket er derfor også af betalt karakter.

Der var engang hvor jeres forhold var brændende varmt. Med et enkelt blik eller en hurtig berøring var I i gang og alt var så tæt og spændende, og det virkede så nyt. Men hvad skete der så? Hverdagen begyndte at blive for travl? Nyforelskelsen forsvandt? Eller har I udforsket hinandens intime grænser så meget som I nu kan på egen hånd?

Alle tre muligheder har det tilfældes at I vil have et behov for at finde jer selv igen; at I skal have tiden til at lære nye ting om hinanden såvel som I skal lære nye ting om jer selv.

Find tiden

Når det kommer til at finde tid til hinanden, så kan det anbefales at I kigger efter eventuelt et weekendophold om det er i en hytte, på en kro eller på et hotel. Ved at tage væk fra hjemmet så mindsker I også jeres egen to-do-liste. Der er ingen støvsugning, opvask og madlavning, samt alverdens andre ting som skal gøres, men som også er med til at tage tiden fra jer.

Når I har planlagt jeres lille weekendtur så I har tiden, så er det i gang med at forberede jer til selve opholdet.

Opdag nye sider af hinanden

Et sted I kan starte med at finde inspiration til hvad I eventuelt kan gøre for at prøve nye grænser, vil være at kigge på nettet efter tests og artikler. Diverse online tests kan give et godt indblik i kinks man ikke vidste at man havde, og dermed også mulige interesser der kan være værd at udforske, alt imens artiklerne giver forskellige gode råd og forslag til hvordan I varmer op, hvordan I skaber en stemning.

Forarbejdet skaber en længere indkøbsliste til potentielle scenarier I vil kunne fremstille på jeres ophold. Det kan være det romantiske med stearinlys og olie, det lidt dystre med læder, make up, pisk og lignende, men det kan også være det sjove med udklædning og rollespil.

Rammerne giver tydelige bud på – sammen med læsningen og testresultaterne – hvilke former for sexlegetøj der vil falde i jeres smag. Ved at inddrage sexlegetøj til par i jeres seksuelle aktiviteter, får I åbnet op for nye måder I kan stimulere hinanden og lege med dele af hinanden som I måske aldrig har tænkt over kunne være af interesse heller.