DEL

Indholdet du nu skal til at lære er betalt for at virksomheden, der linkes til. Linket er derfor også af betalt karakter.

Der findes nok ikke mange, der ikke er klar over, at det er sundt at løbe for stort set alle mennesker. Det er sundt at bevæge kroppen, og det anbefales at alle mellem 15 og 60 er fysisk aktive i mindst 30 minutter om dagen i et moderat og højt tempo. Dette kan komme gennem eksempelvis cykling eller løb.

Der er dog nok heller ikke mange, der løber jævnligt, der ikke har prøvet at “snyde”, og lige springe løbeturen over. Faktisk er der undersøgelser der viser, at rigtig mange motionsløbere, kun løber halvt så meget, som de egentlig gerne ville.

Det hænger ofte sammen med, at der er let og ikke mindst uforpligtende at droppe løbeturen. Det er noget andet, hvis man spiller fodbold, håndbold eller lignende hvor der er et hold der er afhængige af en. Når man løber er man kun sig selv, og derfor er det også let at skippe en tur i ny og næ.

Fysisk træningsmakker eller endomondo

Det kan derfor være en rigtig god ide at begynde at løbe sammen med en, der er på nogenlunde samme niveau som en selv. På den måde kan man hanke op i hinanden, og man står til ansvar overfor hinanden, og undersøgelser viser også, at langt de fleste der ikke løber alene, løber oftere, end der løber solo.

Har du ikke mulighed for at have en fysik makker at løbe med, kan endomondo være en god erstatning. Det eneste det kræver er en smartphone med GPS, og hvis du ikke allerede har en, er det en god anledning til at få købt en. Fint det bedste tilbud på telefoner uden mobilabonnement her, og vælg eventuelt en der er lidt vandafvisende.

På Endomondo kan du bliver venner med venner og følge deres træning, på den måde kan du træne sammen med en, selvom i ikke mødes og løber sammen, og det er denne slags “konkurrence” der er sundt og som skubber dit løb videre.