DEL
istol.dk
istol.dk

Indholdet du nu skal til at lære er betalt for at virksomheden, der linkes til. Linket er derfor også af betalt karakter.

Vores ryg er den eneste vi har og den eneste vi får. Vi opholder os selvfølgelig mest i sengen, men næstefter, er kontorstolen det møbel, vi opholder os mest i. Flere eksperter råder os til at købe kontorstole, der byder på god komfort og flot design.

Den bedste måde at træne ryggen, så den indfinder sig i sin naturlige S-form, når man sidder, kan man med jævne mellemrum i løbet af dagen skifte kontorstolen ud med en stor træningsbold. En ganske almindelig træningsbold, som vi kender fra træningscenteret. Mave- og rygmusklerne bliver stabiliseret alene ved, at man sidder og balancerer på boldens mere ustabile underlag.

En ekspert udtaler “Hvis man kan mærke, at man sidder, så sidder man forkert. Man skal kunne sidde helt afslappet og mærke, at man kan bevæge sig frit. Et sikkert tegn på, at man ikke sidder i den rette position, når man sidder, er en slags sovende fornemmelse, i enten benene, armene eller ryggen. Der er et tegn på dårlig blodgennemstrømning, og den går væk, så snart man åbner op for gennemstrømningen ved f.eks at rejse sig og gå en tur.”

Komfort frem for design

Mange dyre hæve-sænke-borde, som ikke bliver hverken hævet eller sænket, fordi de er belæsset med papirbunker og ledninger, man først skal flytte, er et generelt problem for mange kontorvirksomheder.

Det er vigtigt at kontormiljøet i sig selv, som helhed kan bidrage til, at man får lyst til at bevæge sig. Det kan være at man placere kaffemaskinen en tand længere væk end hvad der er nødvendigt. Eller at man mødes ved kollegaens kontorbord, frem for at vente på at kollegaen kommer til en.

Både stol og bord spiller en stor rolle, i forhold til ryggens sundhed. Istol.dk, som har et stort udvalg af ergonomiske kontorstole, er en af de førende online butikker, som netop har fokus på stole, som bidrager til en sundere ryg og ikke mindst sundere helbred.