DEL

Indholdet du nu skal til at lære er betalt for at virksomheden, der linkes til. Linket er derfor også af betalt karakter.

Padel tennis er blevet utroligt populært i løbet af de seneste par år, og mange bruger deres fritid på at spille med venner og familie. Det er et nemt og ligetil spil, som helt sikkert vil give dig sved på panden. Hvis du ikke har prøvet det før, så er der et par ting, som du skal sørge for, inden du træder ind på banen.

Find et sted, hvor du kan spille

Der er efterhånden mange steder rundt i landet, hvor du kan leje en bane i en times tid og give den gas. De er dog ikke lige så udbredt som fodboldbaner, så du skal måske køre lidt for at komme dertil.

Da det er populært, så kan det være en rigtig god idé, at du bestiller i god tid, da banerne hurtigt kan blive booket helt op. Så find den nærmeste bane og tag dine venner eller familie under armen, og så er I klar til en rigtig god og sjov time med masser af motion.

Køb dit eget bat

Hvis du gerne vil bruge tid og energi på at spille padel tennis og endda gøre det til en fast aftale, så kan du lige så godt købe dit eget bat fra starten. Du lærer nemlig bedre dit eget bat at kende, så du kan justere dine skud og hurtigere blive bedre.

Hvis du er lidt i tvivl om, hvilket bat du skal købe, så kan du altid undersøge markedet for det bedste padel tennis bat, og se, om det ikke møder de krav, som du sætter for dit bat.

Du kan også undersøge hvilket bat, der anbefales til netop dig som nybegynder. Der kan nemlig være lidt forskel på hvilken type bat, der anbefales. Det gælder om at finde det bedste padel tennis bat til dig.

Læs reglerne inden du tager afsted

Det er altid nemmere at spille et spil, hvis alle er bekendte med reglerne, inden man går på banen. Man slipper for irriterende diskussioner om reglerne, og så kan man lettere spille et fair spil.

Det anbefales derfor, at alle spiller undersøger reglerne for padel tennis, inden man træder på banen. Selvom det er et nemt og lige til spil, så kan du måske alligevel blive overrasket over et par regler, som du ikke troede, var gældende.

Gør dig selv og dine venner en tjeneste og lær reglerne, inden I træder ind på banen til det første spil.