DEL
Den rigtige kontorstol gør underværker

Indholdet du nu skal til at lære er betalt for at virksomheden, der linkes til. Linket er derfor også af betalt karakter.

Danskerne bruger i gennemsnit 9 timer om dagen på at sidde ned. Vi sidder meget ned både derhjemme, i bilen og på kontoret, og derfor er det vigtigt at sidde godt og komfortabelt, for at passe bedst muligt på kroppen. Når du skal finde dig en ny kontorstol til arbejdspladsen, er det vigtigt at overveje, hvad dine behov er, og hvad du godt kunne tænke dig. Her får du en guide til forskellige typer kontorstole, som kan gøre underværker for din krop på en lang arbejdsdag.

Ergonomiske kontorstole

En ergonomisk kontorstol sikrer dig god ergonomisk komfort, som sikrer, at din krop har det godt hele arbejdsdagen. En ergonomisk kontorstol har basis indstillingsmuligheder som gør, at du kan justere højden, vippefunktion og vægtmodstand. Disse funktioner er vigtige for at kontorstolen kan indstilles til at passe perfekt til din krop og sikre dig din mest komfortable siddestilling. De ergonomiske kontorstole er i polstret stof med skum af god tykkelse i både ryg og sæde, som gør dem komfortable at sidde i.

Ståstole

En ståstol er et oplagt valg til dig, der har et stående job eller som ønsker en mere aktiv arbejdsstilling. En ståstol er en god måde at aflaste ryggen på et par gange om dagen. Hvis du har et job hvor du skal stå op mange timer dagligt, er det en god måde at aflaste ben, fødder og knæ på. Hvis du derimod sidder meget ned i løbet af dagen, men ønsker at stå op indimellem, kan ståstolen give dig en mere aktiv arbejdsdag, hvor du får gang i blodomløbet.

Ortopædiske kontorstole

Hvis du døjer med ondt i ryggen, nakken eller halebenet, er en ortopædisk kontorstol et oplagt valg. Denne type kontorstol kan skåne rygmuskulaturen eller hjælpe med at aflaste bækken og halebenet. Stolene har memory-skum i sædet, så stolen bliver tilpasset din krop for mest mulig komfort og support. Denne type stol er velegnet hvis du har skader i kroppen, og stolene kan gøre det muligt for dig at sidde behageligt hele arbejdsdagen, da de er tilpasset din krop.