DEL

Indholdet du nu skal til at lære er betalt for at virksomheden, der linkes til. Linket er derfor også af betalt karakter.

Alle mennesker har nogle ting, de dealer med. Selv de mennesker, man udefra set fastslår som kontrollerede, intelligente og selvbevidste, rummer også dårlige mønstre og irrationelle tanker. Man kan enten vælge at opsøge kontakt med sit selv – måske i form af hypnoterapi eller man kan lade sine mindre kontrollerede sider vokse sig større.

Vær din kerne bevidst

At arbejde med sit indre er blevet en mere normal bedrift, end det var førhen. Bag den legemlige facade, et menneske besidder, gemmer der sig så meget mere. Der gemmer sig nemlig alt det, man ikke fysisk ser. Der gemmer sig tanker og følelser. Og disse elementer er det, der får os til at agere, som vi gør. Derfor er det ikke bare to irrelevante faktorer, tværtimod er det en meget sund ting at være i kontakt med sig selv og blive klog på alt det, der gemmer sig inde bag de mange lag. Hvis ikke man er i stand til berøringen med selvet, kan det munde ud i frustration over det kontroltab, man nogle gange oplever, når den irrationelle måde at reagere på optræder. Man kan nemlig ikke ændre adfærd og arbejde med sig selv, hvis man ikke kender til ophavet. Heldigvis er der kommet et stort fokus på terapeutiske metoder og vigtigheden af at være sin kerne bevidst.

Man skal kende sig selv, før man kan arbejde med sig selv

Det kan være enormt hårdt at ruske op i de mange lag. Der gemmer sig mange erfaringer og oplevelser, der har lagret sig og påvirket den person, man er på det nutidige stadie. Jo før man starter, jo mindre skal der til for at opnå balance. Hvis man er et fuldvoksent menneske, er det klart, at flere erfaringer har nået at tage plads, fremfor hvis man går i gang i en tidlig alder. Om ikke andet er selvrealisering vigtig for at skabe et stabilt liv for en selv. Jo bedre man kender sig selv, jo nemmere er det at ændre på dårlige mønstre og derved lære at elske sig selv ud fra forståelsen af, hvordan og hvorfor, man er blevet som man er blevet. Mange vil opnå en større effekt med hjælp udefra – fx terapiforløb.